Rujuk jadual di bawah untuk cara pengambilan Reverse Capsule 340mg.

Kami di Eskayvie sangat prihatin dan ingin memastikan anda sentiasa sihat dalam menjalani rutin harian.

 

Terus amalkan Reverse Capsule 340mg untuk mengekalkan keanggunan luaran dan dalaman anda.

FAQ

Boleh, tiada masalah. Jarakkan 30 minit dengan pengambilan suplemen atau ubat-ubatan lain.

Tidak disyorkan kerana paras estrogen bagi ibu mengandung semulajadi meningkat dan para ibu tidak memerlukan tambahan estrogen dari pengambilan suplemen.

Tiada masalah untuk mengambil Reverse Capsule 340mg semasa berpantang. Selepas bersalin, paras progesteron akan menurun, dan keadaan ini boleh menyebabkan masalah seperti haid tidak stabil, jangkitan, dan keletihan. Tambahan pula jika ibu tersebut menyusu, waktu yang diambil untuk capai kestabilan hormon adalah lebih lama. Hormon yang tidak stabil lepas bersalin juga boleh mengakibatkan masalah seperti gangguan emosi dan memberi masalah kurang libido.

Jadi pengambilan Reverse Capsule 340mg selepas bersalin ini boleh bantu dalam penstabilan hormon ibu. Apabila hormon berada dalam keadaan terkawal dan stabil, ia dapat mengelakkan komplikasi lain seperti yang dikatakan seperti gangguan emosi, kekuatan libido, pemulihan luka dan juga pemulihan di bahagian peranakan juga.

Mengenai cyst, ia boleh disebabkan oleh xenoestrogen dalam badan. Xenoestrogen merupakan estrogen bahaya yang terdapat dalam bahan-bahan tercemar seperti bahan kosmetik, air yang tercemar dan juga pemakanan yang di dalam tin. Jika size cyst <5cm, ia ada kemungkinan untuk mengecut. Jadi, tiada masalah untuk individu yang mempunyai cyst atau fibroid nak ambil Reverse Capsule 340mg kerana ia mengandungi fitoestrogen dari sumber semula jadi yang dapat mengurangkan kesan xenoestrogen tersebut.

Boleh, tiada masalah. Reverse Capsule dapat membantu untuk menstabilkan paras hormon dalam badan dan mengalakkan pengeluaran susu badan bagi ibu-ibu yang menyusu.

Kanak-kanak di bawah usia 18 tahun tidak digalakkan mengambil Reverse Capsule 340mg. Bagi remaja di usia 18 tahun dan ke atas yang mengalami masalah senggugut atau kitaran haid yang tidak teratur disyorkan untuk mengambil Reverse Capsule.

Tidak perlu risau kerana semua produk Eskayvie telah mendapat pengiktirafan HALAL daripada JAKIM. Reverse Capsule telah memperoleh kelulusan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM) daripada KKM untuk mengesahkan keselamatan produk. Setelah dapat kelulusan KKM barulah boleh membuat permohonan baru untuk mendapat pengiktirafan HALAL. Di sini disertakan no rujukan HALAL. Pelanggan boleh semak di laman sesawang JAKIM.

No.Rujukan HALAL : 1 002-09/2009

Ya. Produk ini diklasifikasikan sebagai suplemen dan berada di bawah seliaan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).

PENAFIAN: Reverse Capsule 340mg merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.